Hvem er Schapsen?

 

 

Kennel Schapsen, er mit lille hjem på Uhrhøj. Hvor jeg går og venter spændt på foråret, hvor jeg skal have ny lille Schapendoes.

"Schap" stå for Schapendoes, og "sen" stå for Madsen. Derfor dette pudsige navn.

 

Jeg er ved at ordne min have - skråning. Så der bliver mere plads til hund og ejer. Ja også til vores gæster, for to og firbenede er altid velkomme her.

 

Genie min schapendoes (på billedet ved siden af) blev desværre aflivet sommeren 2011:( Jeg glæder mig rigtig meget til den nye schapendoesér hvalp juni 2012:)

 

I december 2011 fik jeg ny hund, en lille FT cooker spaniel ved navn Uno. 1,5 år gammel flyttede hun ind hos mig på Uhrhøj, hvor hun straks faldt til. Hende træner jeg jagt og agility med. En rigtig lille energi kugle, som også glæder sig til selskab 8. juni.

 

Jeg "Majbritt Madsen", er uddannet til hundetræner inden for dch regi. Det er en alsidig uddannelse, hvor vi lærer meget om hunde, men også om deres fører. Det er utroligt spændende. Jeg har taget linierne lydighed og agility, og er har mit eget lydigheds hold nu.. Jeg bruger utroligt meget af min fritid på hunde, da de er dyr, som betyder mega meget for de familier de nu er i.

 

Jeg arbejder som chef, tager tiltider indlæringsmetoder med på job, hvor de virker helt naturlige.. Jeg er blevet mere rolig og afbalanceret i hele mit liv, efter Genie er kommet ind i mit liv. Det afspejler sig ved, at stress ikke er inden for rækkevide, at råben og skrigen ikke er vejen frem til gode kollegaer og venner.

 

Det sidste er nok det vigtigste. HUSK, er beskeden ikke rigtig modtaget, sker der fejl på jobbet, eller hunden løber den forkerte vej, så er det altid lederen/føren der har lavet fejl ikke kollegaen - hunden...

 

 

Schapsen.dk © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

www.schapsen.dk