Hvalpene 8. uge

 

 

 

10/7-2012.

 

Tænk der er gået en hel måned, siden jeg sidst har skrevet. Det betyder ikke der ikke har været noget, at skrive om men at tiden har været brugt anderledes.

Alle hvalpene er nu flyttet "hjemmefra" Buggy som den sidste d. 29/6-2012 11 uger gammel. Men jeg har set meget til en del af dem. Flora (Stripe) Mille (Panther) Bonus (Tail) og Bonzo (Zebra) har jeg set mindst en gang om ugen:) Kun de 3 på den anden side af store bælt, har jeg ikke haft fornøjelsen af at hilse på. Hver onsdag har jeg afholdt før hvalpetræning, og hvor er de bare alle dygtige. At jeg så har været så heldig, at finde nogle super familier, som også har mulighed og lyst til at kører hertil ofte, og gerne vil træne med de små, ja det er bare fantastisk:)

Lillemor Disney har manglet de små, hvilket tydeligt kan ses, når hun er sammen med Bonus og Bonzo i weekenderne på camping. De bliver vasket og nuset ikke altid i deres interesse, men det er hun ligeglad med, de må pænt ligge stille til hun er færdig. Når den værste rengøring er overstået skal der leges, og bliver hvalpene trætte, må jeg til tider træde til, da hun næsten ikke kan lade dem være:) Hendes pels og immunforsvar er ikke eksisterende, så hun har været ved dyrlæge et par ekstra gange, men er dog ved at være ovenpå igen, lige med undtagelse af pelsen, der går vist noget inden den kommer helt frem igen.

De hvalpe der er flyttet til sjælland hører jeg heldigvis også fra, og det går super godt alle steder:)

 

Pernille (Disney´s mor)

 

 

10/6-2012.

 

Natten med Buggy gik forrygende. Da han blev puttet i buret ved sengen, gik han en runde i buret, lagde sig ned med et suk, og faldt i dyb søvn. Han sov fra kl. 23.45 til kl. 6.00 før han skulle tisse (rigtig meget), sådan en dygtigt hundehvalp, og jeg var frisk til en ny dag.

 

Ved middagstid var det Zebra/Bonzo´s tur til at drage af. Hans familie havde også medbragt en lille gave.

 

Køkkenrulle, Chips og øl, så er jeg vist forbedret til at komme ovenpå igen:)

 

Bonzo skal bo ved Stinne og Johnny samt deres 4 børn i Middelfart. Vi er fastliggere på sammen campingplads, så jeg kommer til at nyde hans opvækst på tæt hold:) Han skal bo sammen med  Laban en labrador blanding, og de skal nok få glæde af hinanden.

Inden de nåede ud af døren kom Stripe/Flora´s nye familie, klar til at få ekstra liv i huset. De havde også gave med. Tænk så mange gave vi har fået, det er jo helt fantastisk:)

 

Skal vist gemmes til en god anledning.

 

Stripe / Flora klar til afgang. Hun skal bo ved Fredericia sammen med Anne, Jens, Sebastian og Gustav, samt deres kat, høns og kvæg. Hun for vist rigeligt at holde øje med:)

 

Jeg er så super heldig, at hele 4 hvalpe fra dette kuld bliver i "nærheden", og jeg har jo Buggy lidt endnu! Da ingen hvalpehold starter op før efter sommerferie, har jeg besluttet at holde "før hvalpehold" herude, for dem der måtte have lyst, og minsanten om ikke vi på onsdag bliver hele 5 hvalpe med familie, glæder mig allerede meget. Det har også gjort det lidt nemmere, at sige farvel i dag, når nu de kommer lige om lidt:)

 

Mine super dejlig hvalpekøbere er helt suveræne til at melde tilbage med updates om de små.

 

Mail fra TESS/ Beauty: Hun har det super, og efter en sammenkomst i aftes meget træt, så er nu draget i familiens sommerhus:)

 

Telefon samtale fra Bacchus / Spot: Stortrives på sjælland, tager alt med ophøjet sindsro og nyder opmærksomheden meget:)

 

Mail fra Panther / Mille: Har haft en god dag med at undersøge de nye omgivelser, og bliver ikke skræmt at noget. Hun har været på gåtur med far, der dog måtte bære hende noget af vejen:)

 

Mille hygger i buret:)

 

Zebra/Bonzo er velankommet og har fået hils på Laban, og han kan godt bruges at lege med.

 

Bonzo i sit nye hjem.

 

I en mere træt udgave.

 

Stripe / Flora er også kommet godt hjem. Hun har hilst på både hus, høns og kat.

 

Hej til hønsene.

 

Man kan dog godt blive træt.

 

Tail/Bonus hygger sig med Majbritt og Uno. Hun har har i dag været alene hjemme lidt:)

 

Jeg glæder mig virkelig over alle de små updates, det er fantastisk at følge med på sidelinien, og vide de alle er havnet ved den helt rigtige familie:)

 

Pernille (Disney´s mor)

 

9/6-2012.

 

Buggy skal jo bliver her til d. 29/6, og skal fra i morgen indgå som alm. hvalp her i huset. Da han skal med mig på arbejde allerede mandag, bliver jeg nødt til at vænne ham til, at kunne opholde sig i et bur. Så i nat startede vi med, at flytte ham i soveværelset ved siden af min seng i bur. Og sikke en koncert han kunne holde, og han var ellers rimelig vedholdende, men faldt langt om længe søvn:) Dog for at vågne kort efter, så skulle man tisse. Op med ham og ud med de andre 3 hvalpe, og tilbage til sengen igen, for at gentage koncerten endnu engang. Det blev ærlig talt ikke til meget søvn, inden de andre ville have morgenmad kl. 6.00.

Min dag har ikke været sammen med hvalpene i dag, men i Legoland med ungerne og min mor, så Majbritt var indkaldt til hvalpesitting og at få afleveret Panther / Mille ved middagstid.

 

Klar til afgang med Carsten og Susanne:)

 

Og rødvin til Majbritt og jeg:)

 

Carsten og Susanne har meldt tilbage, at alt er gået super, og Mille har det godt:)

 

Mille i hendes nye hjem:)

 

Det blev den korte udgave i dag klokken er nu 23.30, og jeg er monster træt, og vil tage Buggy med i seng, inden morgen dagen står på endnu 2 der forlader huset:(

 

Pernille (Disney´s mor)

 

 

8/6-2012.

 

Dagen startede som i går, men dog med "kun" 6 hvalpe:( Som alle andre dagen med alle de poter, skulle der støvsuges, og den er alle hvalpene i hvert fald vant til, den har kørt flere gange om dagen, og det bærer hvalpegården også præg, af når den kommer forbi.

 

De jagtede slangen udenfor hvalpegården, og vi prøvede at sætte mundstykket ind til dem, skal lige siges at den var tændt, og det tog de meget køligt:) undersøges skulle den i hvert fald.

 

Spot der skulle drage af ved middagstid, skulle på bordet en sidste gang.

  

Nyfriseret og med negle tjek klar til at flytte hjemmefra:(

 

En del af familien Tuxen fra Holte ankom kl. 11.30, klar til at få endnu et familiemedlem.

 

De medbragte blomster og Cava, så Majbritt og jeg kunne fejre? Min første tanke var nok "fejre" lige nu er jeg klar til at tude igen, men ved nærmere eftertanker har vi meget at fejre. Disney har som første gangs fødende fået 7 sunde og raske hvalpe, alle incl. mor har det super godt, de har alle fundet super dejlige familier, så ja der er meget at fejre, men vi venter nok lige lidt, til humøret er der igen:)

 

Spot klar til afgang. Han skal bo i Holte sammen med Bettina og Troels og deres 4 dejlige unger! Han kommer ikke til at mangle opmærksomhed, og skal starte på hvalpehold til August:) Han kommer fremover til at hedde BACCHUS som er navnet på en gud (hvilket passer godt til ham) Han var også rigtig svær at sige farvel til. Der står man med en super glad familie, som stråler af forventningen og glæde, mens tårene triller ned af mine kinder, ikke den fedeste fornemmelse, håber alle bærer over med mit følsomme jeg:)

 

Til frokost var der kun 5 til spisning:(

 

Men til aften kun 4:(

 

Tail/ BONUS var draget af sammen med Majbritt, men kommer igen allerede i morgen, da hun skal passe hvalpe og aflevere Panther til hendes familie.

 

Disney har haft en lidt svær dag, hun har flere gange kaldt (piver meget lavt) til samling, men kan ikke forstå det manglende fremmøde. Hun render haven, køkkenet og hvalpegården igennem. Hun har ladet dem die mere end normalt, og haft svært ved at finde ro. Hun ligger dog nu i stuen og sover, så er nok ved at affinde sig de manglende hvalpe.

Men hendes hårtab må gerne stoppe. Disse totter ligger alle vejen inde og ude, og hendes skin bliver mere og mere synligt, det er vist rigtigt hårdt ved hende nu:(

 

Jeg er bare så heldig, mine hvalpekøbere er så gode til at melde tilbage, så jeg ikke ender som et nervevrag. Beauty/ Tess har i dag hils på naboerne, været ude i den farlige trafik, men er også blevet fræk og tryg ved hendes nye hjem:)

Spot / Bacchus er kommet godt til Holte, render med logrende hale og nyder opmærksomheden:)

Disse billeder har jeg modtaget her til aften.

Spot velankommet.

 

Spot sover trygt i sit nye hjem.

 

Tail / Bonus er kommet godt til Vejle og har undersøgt det nye hjem, men hende kommer jeg heldigvis til at følge på tæt hold:)

 

Jeg nyder alle de små updates jeg modtager om hvalpene, tak til mine super hvalpekøbere:)

 

Pernille (Disney´s mor)

 

 

 

7/6-2012.

 

TILLYKKE til alle vapserne, de blev i dag 8 uger, og de blev også vejet for sidste gang.

 

Navn Fødsel 1 uge 2 uger 3 uger 4 uger 5 uger 6 uger 7 uger  / 8 uger
Spot 295g 590g 1005g 1280g 1550g 1990g 2620g 3400g / 4050g
Zebra 300g 604g 950g 1204g 1530g 2080g 2700g 3450g / 4200g
Panther 273g 560g 920g 1150g 1400g 1850g 2470g 3150g / 4025g
Stripe 264g 540g 870g 1100g 1420g 1840g 2450g 3150g / 4000g
Beauty 266g 545g 880g 1150g 1420g 1820g 2450g 3150g / 4000g
Tail 266g 560g 920g 1170g 1400g 1835g 2350g 2980g / 3650g
Buggy 284g 575g 860g 1220g 1430g 1780g 2260g 3130g / 4000g

Alle undtagen Tail/BONUS rundede 4 kg i dag, og det er jo bare super godt gået.

 

Allerede fra morgenstunden prøvede jeg, at forberede mig til afskeden med Beauty/ TESS kl. 13.00. Jeg fandt papirer, hvalpepakken og foder frem.

 

Alt pakket og klar.

 

Jeg tog de sidste billeder af "familien"

 

Hele familien:)

 

Alle vapserne samlet for sidste gang:(

 

Beauty kom på bordet for sidste gang her, blev redt og fik tjekket/klippet negle.

 

Inden jeg fik set mig om, var klokken mange og Susanne med familien ankom for at hente Beauty / TESS.

Susanne har før haft Bearded Collies, men fandt frem til en Schapendoes som det nye familiemedlem. Tess skal starte ud med lydighed, men Susanne vil gerne på sigt, starte på hendes datters agility hold. Susanne er gået på efterløn og jeg er sikker på, at Tess får det som blommen i et æg.

 

Tess drager af.

 

Min yngste søn nåede lige hjem fra skole inden de kørte, og så kunne vi sammen stå i døren og flæbe. Hold op det var hårdt. Jeg havde dog aftalt med Susanne, at hun lige skulle give lyd, når de var nået helt hjem til Frederiksberg. Turen var gået rigtigt fint, hun havde brokkede sig lidt i starten, men var så faldet til ro. Susanne sendte også nogle billeder af hende i hendes nye hjem, dejligt!! når nu mine tanker hele tiden falder på, hvordan hun nu klare sig ude i den store verden. Disney har rendt rundt og ledt haven igennem et par gange, men er nu faldet til ro, så det ser ud til, hun klare den bedre end mig.

 

Velankommet var det spisetid.

Og så skulle der leges.

og så kunne man møde sin nye legekammerat (datterens hund)

 

Nu sidder jeg her ved computeren og trøstespiser chips, mens resten af vapserne sover sødt, og tænker på dagen i morgen, den bliver i hvert fald ikke bedre. Spot bliver hentet ved middagstid, og Tail om eftermiddagen. Regner dog ikke med Tail bliver svær, da jeg ser hende igen allerede lørdag:) Men Spot drager helt til Holte, og han har virkelig stjålet mit og ungernes hjerte, så endnu en dag uden make up og en stor køkkenrulle ved hånden.

 

Pernille (Disney´s mor)

 

 

6/6-2012.

 

Vi fik en på opleveren i dag. Fra morgenstunden friske og veludhvilede blev de alle puttet i bilen. Turen gik de ca. 10 km. over til min søsters hundecenter www.sanneshundecenter.dk . Der var en vældig larm på vejen ud, nogle brokkede sig, andre sov, og andre igen prøvede ihærdigt, at komme ud af buret. Velankommet kom de ud en af gangen. På med en snor, og rundt på det store nye område. Uha, så blev man en lille hundehvalp, og de ellers meget kække hvalpe, var pludselig ikke så kække alligevel. Der kom fremmede folk med deres hunde forbi, og nogle af min søsters var henne og hilse på. En stor oplevelse for dem alle, der godt vidste hvor bilen med resten af kuldet var parkeret henne. Men undervejs hjem i bilen, var der overhoved ingen larm eller brok, alle fald straks i søvn:)

 

Rally O holdet klar til træning.

 

Vi hilser på Border Collie.

 

Hjemme igen overfaldt de straks deres mor, som knap nåede ud af døren, men de fik lov til at drikke.

 

Eftermiddagshygge med Majbritt og Uno.

 

Mine kære drenge glæder sig bestemt ikke til de kommende dage.

 

Panther/ Mille kan blive lang.

 

Diverse papirer er nu klar til de næste dage.

 

Dagen idag var den sidste med alle hvalpene. Den første Beauty/ TESS bliver afhentet i morgen, er spændt på hvordan både jeg og Disney takler det:) Tænker Disney gør det bedre end mig.

 

Pernille (Disney´s mor) 

 

 

 

 

5/6-2012.

 

Tiden går lige lidt hurtigt nu, og jeg ser weekenden nærme sig med hastige skridt! Så nu skal de bare nydes de sidste dage. Fra morgenstunden besøg fra Strib, der lige var nødt til at se Zebra igen, han har også fået sit nye kaldenavn, og kommer til at hedde Bonzo.

Hvalpene nød besøget, men måtte overgive sig til trætheden, og det passede meget fint, da fotografen kom på besøg kl. 12.00. Endnu en forhåbentlig god serie billeder blev taget, og nu kan jeg bare vente på, at hun for dem redigeret. Jeg når ikke at få billederne sorteret inden hvalpene flytter, så hvalpekøberne må væbne sig med tålmodighed, men de skal nok få en kopi med billeder af deres hvalp. Stambøgerne når nok hellere ikke frem, men vil bliver sendt, så snart de kommer.

Et par af hvalpene har været lidt slatne i dag, og også haft lidt tynd mave, men jeg tror det er vaccinene fra i går der har skylden der, og deres humør fejler absolut ingenting.

Disney er nu begyndt at tabe pels i totter, og er bestemt ikke yndig længere. Hendes hale ligner efterhånden en ridepisk, og kalkmangel har givet lidt sitren i kroppen på hende, så ifg. aftale med dyrlægen, får hun nu A38 i hendes mad, og det skulle gerne få styr på kalkbalancen igen. Hun vil rigtig gerne arbejde igen, men hendes hoved er ikke rigtig med, og har svært ved at koncentere sig, så jeg håber hun stresser lidt ned i næste uge, når der kommer ro i huset.

 

Beauty / TESS sniger sig ind på Ziggy

 

 

Og juhuu han ville gerne lege. Han er efterhånden rigtig god til dem.

 

Næsedut med Stripe /FLORA

 

Tail / BONUS fandt sig et ben.

 

Mens hvalpene sov i eftermiddags begyndte jeg på hvalpegaven. Jeg vil gerne give dem lidt godt med ud i deres nye familier, og har samlet lidt de sidste mange uger.

 

Det var faktisk lidt sørgeligt at gøre kasserne klar:)

 

Pernille (Disney´s mor)

 

 

 

4/6-2012.

 

Dagen idag har nok ikke været hvalpenes bedste. Fra morgenstunden afsted til dyrlæge, der var lidt brokkeri undervejs i bilen, men inden vi nåede til dyrlægen i Vejle, var der helt stille bag i bilen. Da jeg ikke kan løfte det store bur med alle hvalpene, havde jeg taget den lille transportkasse med fra hvalpegården. I den kunne der være 2 og så en under armen. Jeg startede med de 3 hanhunde. De fik undersøgt tænder, hjerterytme, lunger, navler og om deres tekstikler var faldet på plads. Så fik de deres vaccine, og til allersidst chippen. Min dyrlæge havde advaret mig om, at chippen var den værste, og han havde ganske ret. Ingen af drengene registrede vaccinen, men da de skulle havde chippen ind, hold da op en larm de kunne lave. De kom alle hurtigt over det, med lidt hjælp fra gode godbidder, og retten til at komme af bordet igen. Alle blev synet og godkendt uden anmærkninger:) Så fik jeg sat hanhundene i bilen og fik 3 tøser fisket op af buret. Hele sceneriet gentog sig, dog med den undtagelse, tøserne var ikke nær så pivet som hanhundene, da chippen skulle placeres i nakken. De pev lige engang, og så var det over med det. Min dyrlæge sagde med smil på læben, at tøser ofte var mere hårdfør end knægtene, og det havde han sandelig ret i. Sidste tæve blev hentet ind, og klarede det også til UG. Min dyrlæge var imponeret over kuldet var så ensartet, og alle sunde og raske:) Lettet og glad kunne vi alle vende næsen hjem, og der var ingen brok fra nogen på køreturen hjem. Efter en hurtig lufter i haven, faldt de alle om i hvalpegården, ovenpå dagens første strabasser. Først på eftermiddagen, da der efterhånden kom liv i dem igen og de havde fået spist og leget, tog vi fat på dagen anden udfordring. Hvalpenes allerførste bad!! De duftede efterhånden ikke ligefrem af roser, det kan godt være svært at tisse i den rette stilling, når man er nybegynder. Da jeg ikke synes, det skal være den første oplevelse i deres nye hjem, ja så måtte de heller få den her. Min mand vaskede og jeg tørrede, og inden længe var vi hele vejen rundt. De tog det meget pænt, men det med at blive tørret var helt klart nr. 1, der kom hygge grynt og logrende haler ud af håndklædet.

 

En nyvasket TESS / Beauty

 

En nyvasket BUGGY.

 

En nyvasket panther.

 

En nyvasket BAMBUS / Spot

 

En nyvasket FLORA / Stripe:)

 

Nyvasket BONUS / Tail

 

Sidst men ikke mindst:) BALOO / Zebra fyren.

 

Zebra har som rosinen i pølseenden, i dag fundet sin kommende familie, og kommer til at bo i Strib ved Middelfart. Det er virkeligt dejlig, at den del af hvalpene bliver i "nærheden", det bliver så spændene at følge dem.

 

De sidste 2 dage hvor flokken er samlet, skal vist bare nydes fuldt ud, for fra torsdag til søndag bliver vist lidt af en gyser, håber mine hvalpekøbere bærer over med mig:)

 

Pernille (Disney´s mor)

 

 

3/6-2012.

 

Dagen startede som altid, ud med hvalpene, finde deres morgenmad, de spiser, jeg gør rent i hvalpegården. Der efter var det tid til, at besøg bordet endnu engang. Når jeg tager den første op, og lyden af en der gnasker kiks breder sig, kommer resten og tigger om at komme op næste gang. Nåede det meste af vejen rundt med kammen denne gang, og ingen brokkede sig eller fandt det ubehageligt.

Ved middagstid kom der besøg af hvalpekiggere, og hvalpene synes virkelig besøg er fantastisk, men krudtet bliver hurtigt brugt, og så vælter de om en efter en inde i køkkenet.

Eftermiddag bød på besøg af min mor og moster, min mor skulle lige se dem en sidste gang, inden de drager "hjemmefra"

Spot fandt i dag sin kommende familie, og kommer til at bo i Holte, hans navn bliver Schapsen´s Bambus kaldenavn BAMBUS.

Jeg har ikke mange dage med deres nye navne, men prøver virkelig at bruge dem:)

 

Spot/ BAMBUS har styr på baljen med legesager.

 

Beauty hov undskyld TESS:)

 

FLORA (Stripe)

 

BONUS (Tail)

 

BUGGY forbliver heldigvis BUGGY:) så det er til at huske.

 

Zebra kommer til at hedde Schapsen´s Baloo, og hans nye hjem er endnu ikke fastsat.

 

I morgen tidlig står den på dyrlægebesøg. Det er tid til at få dem sundhedstjekket, vacineret og chippet. Det bliver spændende hvordan de tager den oplevelse, og hvordan jeg for tumlet rundt med de 7 krudtugler. Jeg regner med de alle er i tip top stand, de stortrives i hvert fald:)

 

Pernille (Disney´s mor)

 

2/6-2012.

 

Endnu en hyggelig dag i hvalpeland.

Majbritt ankom om formiddagen sammen med sine 2 nevøer, som hyggede sig meget med de små. Et hold hvalpekøbere på besøg, over middag kom endnu et hold hvalpekøber på besøg.

 

Så nu har 5 af de små fået fundet deres kommende familier.

 

Tail: Schapsen´s Bonus   Kaldenavn BONUS skal bo i Vejle

Stripe: Schapsens´s Bellis- Flora Kaldenavn FLORA skal på i Erritsø

Panther: Schapsen´s Blossom  Kaldenavn (endnu uvist) skal bo i Århus

Beauty: Schapsen´s Brandy Kaldenavn TESS skal til Sjælland.

Buggy: Schapsen´s Buggy Kaldenavn BUGGY skal bo i Næstved

 

De næste dage byder på flere besøgende, som hvalpene bestemt nyder.

 

De store havde fået et ben med fyld i dag, og hvalpene nød at fange de sidste rester.

 

Sebastian for lige lidt opmærksomhed.

 

Dette syn møder mig, når jeg kalder på de små og kigger ned, kunne desværre ikke få de sidste 2 med, men de sidder der også:)

 

Spot havde ikke fundet den kønneste stilling t sove i:)

 

Pernille (Disney´s mor)

 

 

1/6-2012.

 

Hold op en spændene dag. Morgnen forgik som altid, men de blev hurtigt lukket i hvalpegården igen, så de kunne være friske når de skulle hvalpetestes. Kl. 9 ankom Germine som er hvalpetester, og vi gennemgik testens momenter, og fik styr på hvordan rummet skulle være. Jeg vil nu beskrive hvordan testen forgik.

 

1. Isolering: Hvalpene blev sat ind i rummet (som de aldrig før har været i) alene, der skulle de være 3 min. alt i mens der blev observeret hvordan de reagerede. Vi kunne godt se hvalpen, da der var sat en halv plade for døren, men hvalpen følte sig for første gang helt alene.

 

2. Kontakt og håndtering: Her træder hvapetesteren ind i rummet (for hvalpene en fremmed) og der bliver observeret om hvalpen tager kontakt og i hvilken grad, om den villigt lader sig håndtere, og om den følger efter når personen bevæger sig omkring i rummet.

 

3. "apport": En tennisbold bliver trillet 3 gange, og der bliver oberseveret om den løber efter, undersøger, samler op m.m.

 

4. Leg: Et viskestykke blev trukket hen over gulvet, og man obersevere om der er interessse, der bliver trukket, bidt, rusket m.m.

 

5. Aktivitet/ koncentration: Hvalpetesteren sidder på en stol, rundt om i en cirkel ligger 4 stykker legetøj, 3 min. forholder hvalpetesteren sig passiv, og der bliver kigget på hvad hvalpen vælger. Undersøger den legetøjet, undersøger den flere stykker legetøj, prøver den at få kontakt med personen osv.

 

6. Overraskelse: En paraply bliver slået op, og reaktionen samt afreaktionen bliver oberseverer.

 

7. "spøgelse" En stor plastik fodbold i hvid med sorte pletter (for hvalpen øjne er stirre) bliver placeret et stykke foran hvalpen, og reaktionen igen studeret. Tager den selv kontakt, skal hvalpetesteren med m.m.

 

8. Lyd: Et nøglebundt bliver "tabt" i en metalskål. Igen bliver hvalpens reaktion studeret.

 

Det var enormt spændende, tros helt ens præning de sidste 7 uger, var reaktionerne meget forskellige. Dog var alle meget kontakt søgende, og rigtig glade for mennesker. Største delen af deres reaktioner havde jeg ventet, men enkelte overraskede dog. Germine sagde, at som helhed var kuldet enormt glade for mennesker, og hun bemærkede en gennemgående ro (ingen stress eller løben på væggene) så super gode familiehunde:)

Denne test skulle gerne hjælpe med til, at finde den rigtige hvalp til den rigtige famile, og fordelingen sker i løbet af weekenden.

Majbritt har dog truffet hendes valg, og det bliver Tail, der skal være hendes nye schapendoes:) Så nu hedder Tail fremover "Schapsen´s Bonus" kaldenavn BONUS og det skal hun bestemt nok blive:)

Buggy skal bo i Næstved hos en skøn familie, så de to er nu ude af fordelingen:)

 

Inden hvalpetesteren var nåede ud af døren, kom dagens næste besøgende, hvalpenes FAR Charlie (Kenzo) og hans ejer Louise. De kom med en gave til både de store og de små 4 benede, som de nok skal få glæde af:) Charlie hyggende sig i haven og fik hils på både en Border Collie hvalp (min søster var her til testen og havde ham med, så hvalpene kunne møde en ny hund) Disney og Bastian.

 

 

3 tæpper i blæsevejr.

 

 

Mor og far, det blæser stadig:)

 

Hele familien:)

 

Louise (Charlies ejer) var spændt på, hvordan han ville reagere på hvalpene, da han ikke havde set så små hunde før, men han tog det mægtigt, Disney var der jo, og hende kunne han vist godt kende:) Så hans opmærksomhed faldt ikke specielt på de små, var henne for at snuse og prøvede at lege med en, der dog synes, han var lidt vims, og så var de jo undersøgt:) Disney tog også hans tilstedeværelse med hvalpene roligt, var spændt på, om hun ville beskytte dem mod en "fremmed" i flokken, men det er de vist blevet for gamle til nu:)

 

Her til aften var der ikke meget fis i hvalpene længere, så Majbritt og jeg udnyttede trætheden, puttede dem i hvalpegården, og kørte over til min søster med Disney, Ziggy, Basian og Uno. Der gik vi fælles aften tur med hende og hendes 9 hunde, så en folk på 13 hunde, der tumlede rundt mellem hinanden, tog også den værste pust fra de "store"

 

Dejlig lærerig og spændende dag, i morgen bliver også spændende, da de næste 3 tæver skal finde deres kommende hjem.

 

Pernille (Disney´s mor) 

 

31/5-2012.

 

Tillykke så blev alle 7 uger.

 

Denne uges vægtskema.

 

Navn Fødsel 1 uge 2 uger 3 uger 4 uger 5 uger 6 uger 7 uger
Spot 295g 590g 1005g 1280g 1550g 1990g 2620g 3400g
Zebra 300g 604g 950g 1204g 1530g 2080g 2700g 3450g
Panther 273g 560g 920g 1150g 1400g 1850g 2470g 3150g
Stripe 264g 540g 870g 1100g 1420g 1840g 2450g 3150g
Beauty 266g 545g 880g 1150g 1420g 1820g 2450g 3150g
Tail 266g 560g 920g 1170g 1400g 1835g 2350g 2980g
Buggy 284g 575g 860g 1220g 1430g 1780g 2260g 3130g

 

For første gang denne uge, måtte jeg indfinde mig 4 timer på jobbet til formiddag, hvilket gjore jeg skulle op kl. 5.30 for at nå hele morgens program inden afgang. Desværre fik jeg slået alarmen fra, og for en gangs skyld sov hvalpene så til kl. 6.15, før de højtlydt bestilte morgenmad. Møg, så måtte der løbes. Nåede dog det hele på den halve tid, og heldigvis var min mand hjemme, så hvalpene fik lidt længere i det fri. Efter at være havnet i det sædvanlige trafikkaos på motorvejen ramte jeg hjemmet igen kl. 14.00. Tid til at fodre hvalpe, som kun havde været selv et par timer (og ingen søer eller klatter i hvalpegården) ordne lidt hus, for der kom besøgende til hvalpene/os kl. 15.00. Dejligt så mange af vores venner også gerne vil møde de små. De forlod os omkring kl. 17.15, og da jeg havde 2 hunde til massage kl. 18.00, var det rart Majbritt stod klar med en hurtig omelet, som hastigt blev indtaget. 20.00 færdig med massagen, og tid til endnu en gang hvalpefodring, og en sludder i haven med kunden som også lige skulle lurer dem. Efter at have puttet vores dejlige drenge, skulle rummet til hvalpetesten i morgen tidlig gøres klar. Godt jeg har mit hundemassage rum, for det var forholdsvis nemt at rydde, lige med undtages af min elektriske hæve/sænke bord. Da jeg så satte mig ved computeren for at opdatere hjemmesiden, slog det mig, kameraet har ikke været i brug i dag :( Så jeg har udvalgt lidt flere billeder fra da fotografen var her, og dem må i nøjes med i dag:) Husk de er taget for en uge siden.

 

Beauty.

 

    

Buggy.

 

        

Vi kommer nu:)

 

   

Panther uden hoved.

 

       

Stripe og Spot.

 

   

Stadig Stripe og Spot.

 

    

Tail.

 

    

Zebra.

 

Og hermed godnat for i dag, jeg er meget spændt på dagen i morgen. Både på hvalpetesten og efterfølgende skal Majbritt jo vælge:)

 

Pernille (Disney´s mor)

 

Sidste uge ses her: Hvalpene 6. uge                                         

 

 

Schapsen.dk © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

www.schapsen.dk