Køb af Schapsen hvalp.

 

 

Hvordan?

 

Ja, allerførst kontaktes Schapsen, og vi tager en snak om Schapendoes, og om det er en race, der passer til Jeres ønsker for en kommende hund. Vi kan evt. lave en aftale, om at I kan komme forbi og hilse på hundene, og få flere oplysninger om det at have hvalp og racen. Er der lang vej hertil, kan det naturligvis også klares i telefonen. Når I vælger det, kan I blive skrevet op til en tæve eller han. Efter personligt møde bliver en endelig aftale lavet.

Fordelingen af hvalpene vil ske omkring 7 ugers alderen, hvor Deres personlighed rigtig kommer frem. Vurderingen tages ud fra 7 ugers alder, og giver kun et billede af, hvordan de er som hvalpe, men det er vigtigt med det rigtige udgangs punkt både som familie og hund. Der tages naturligvis hensyn til købernes ønsker (køn, evt. farve, temperament m.m..)

 

B-Kuldet pris 7500,00 pr. hvalp.

 

Klar til at flytte hjemmefra 8 juni.

 

Udover en super skøn Schapendoes for du/I

 

Købsaftale fra Dansk Kennel Klub (www.dkk.dk)

Stambog fra Dansk Kennel Klub (www.dkk.dk)

Registring i dansk hunderegister (lovpligtigt)

Microchipning, samt første vaccine

Sundhedsbog fra dyrlægen samt ormekur.

1 års medlemsskab i Dansk Schapendoes Klub (www.schapendoes.dk)

Min. 3 kg. foder (kingsmore) som hvalpen kender.

En lille ekstra pakke med godbidder, legetøj m.m.

 

Schapsen vil altid stå klar med råd og vejledning, uanset om det gælder opdragelse, pelspleje, evt. udstillinger, prøver eller sundhed.  

 

B-kuldet kom til verden i Disney´s hjem Hornumkærvej 17, 7140 Stouby. Højst sandsynligt i stuen, hvor vi kan lukke af for de andre hunde, medmindre hun bestemmer sig for et andet sted.

De første uger skal hvalpe og den nybagte moder, have så meget ro så muligt, og det vil ikke være muligt at komme på besøg.

Når de bliver lidt større vil de kommer i køkken/alrum, som er knudepunktet i huset. Da vi har 2 drenge på 9-11 år, er der en lind strøm af både børn og forældre til at nusse vapserne. Det vil så være muligt at besøge hvalpene.

I den tid hvalpene bor her, vil vi gøre vores bedste for, at de oplever alle hjemmets små udfordringer ( støvsuger, bilkørsel, halsbånd m.m.)

Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at B-kuldet bliver velfungerende hvalpe i de kommende hjem:)

 

 

 

 

Schapsen.dk © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

www.schapsen.dk