Mor og far

 

 

 

Mor.

Augusta DK15028/2009 kaldenavn "DISNEY"
 
Disney bor ved en familie beståede af 2 voksne og 2 drenge på 9 og 11. Derudover en schapendoes "Bastian" på 5½ år, og en Border Collie  "Ziggy" på 3½. Disney elsker sin familie både 2 og 4 benede, og har et i super humør.  
Disney er en livlig tøs, som elsker alt aktivitet. Hun løber agility og har trænet lydighed.
Hun elsker højder og har sin faste soveplads på ryglænet af sofaen. Vand er en anden ting, hun synes er helt fantastisk, havet, en å eller en vandpyt er underordnet, bare hun kan blive våd. Hun elsker fart over feltet, men kan også saktens ligge på sofaen en hel dag.
Disney har fået kælenavnet "dåsen", hvilket stamme fra en rigtig sød historie fra hun var ca. 1 år. Vi havde hende med på Vorbasse marked og der mødte vi en teenage tøs, som straks forelskede sig i Disney. Hun skulle høre om ikke hun skulle have hvalpe, men det var ikke lige på programmet dengang, så hun ville gerne vide hvilken race hun var, dertil svarede vi "Schapendoes" og tøsen sagde, ja ja hun er en "charmedåse", men hvilken race er det:) Efter en hyggelig samtale fik vi styr på sproget, men "charmedåse" hang fast i hukommelsen.
 
Disney har været på en udstilling med reslutatet "Excellent"
Hendes HD Status er A, og hun hendes AD status er 0, så det bliver ikke bedre:)
Hun er gentestet for PRA og fundet fri:)
Øjnlysningen godkendt uden anmærkninger:)
 
Pernille (Disney´s "mor")  www.pernilleshundemassage.dk
 
 
 
 
 

Far.

Kenzo også kaldet Charlie er født den 14. december 2009 og bor i Blommenslyst på Fyn sammen med sin familie; to voksne, to børn, en kat og to kaniner. Charlie går lige ind i alles hjerter med sit dejlige og venlige sind. Han er meget selskabelig og særdeles glad for både tobenede og firbenede. Han har et super temperament og er en vidunderlig familiehund. Han er kærlig, sjov, godmodig, klog,  afbalanceret, pålidelig, lærelysten og samarbejdsvillig. Sidst men ikke mindst er han en flot og velbygget hanhund. Charlie har gået til lydighedstræning, siden han var hvalp. Han har også gået til agility, som han syntes var sjovt.

Charlie er PRA ++

Røngtenfotograferet for et år siden, og har ifølge dyrlægen rigtig fine hofter.

 

 

 

 

Jubiii..

Jeg skal have hvalp til foråret 2012..

DISNEY skal have hvalpe, så jeg skal have den mest lille aktive pelsbolle med krudt i numsen.. Vi sidder pt og kigger efter hanhund til hende.

Hun er blevet kåret Excelent på udstilling = avlsgodkendt.. Der er sendt blodprøve afsted til Tyskland for at tjekke hende for sygdomme. Går og venter på svar, og kigger så efter flotte hanhunde som passer ind i vores meninger om Schapendoes hunde..

 

 

                                                                          

 

 

Schapsen.dk © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

www.schapsen.dk